Project name:

STANOVANJE 2 – PRITLIČJE

Project description:

Sodoben in arhitekturno dovršen objekt s šestimi enotami je na izjemni lokaciji, razpeti med centrom mesta ter zeleno okolico trnovskega predmestja. Samo streljaj stran so športni park, park Artura Toscaninija, bazen Kolezija, več šol, vrtcev in fakultet.

Presiižen objekt je sodobno zasnovan, pri gradnji so uporabljeni vrhunski materiali, zaradi nizkoenergijske gradnje pa se objekt ponaša z minimalnimi stroški vzdrževanja.
Okolica objekta bo z zelenjem in ograjo zagotavljala odlično zaščito pred neželenimi pogledi. Večstanovanjski objekt omogoča veliko miru, zasebnosti in varnosti, vse to zgolj streljaj stran od mestnega vrveža.

V skupno garažo, kjer bo 12 parkirnih mest ter 6 prostornih shramb vas bo popeljalo avtodvigalo. Stanovanja so s kletno etažo povezana z osebnim dvigalom ter stopniščem.

Atrijsko stanovanje s teraso odlikuje inovativen in razgiban tloris. Vhodna veža ponuja dostop do utilityja ter dnevne toalete. Hodnik nas nato vodi do osrednjega bivalnega prostora (dnevna soba, kuhinja in jedilni del), ki je izjemno skladen ter daje stanovanju občutek zračnosti. Iz osrednjega dela je izhod na intimno teraso ter atrij, ki bosta odlična za obedovanje ter sproščanje. Zasebni prostori so jasno opredeljeni ter ločeni od bivalnega prostora. Spalnica
je prostorna in ima lastno kopalnico. Dve dodatni sobi boste lahko uporabili in prilagodili svojim željam. Iz hodnika je dostop do še ene kopalnice. Panoramska okna uokvirjajo lep pogled na zunanji prostor ter v prostore prinašajo naravno svetlobo.

Zunanji videz objekta ima pridih razkošja ter minimalizma, zasnova stanovanj pa je osredotočena predvsem na udobje, toplino ter kakovostno bivanje.
Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v varovani garaži ter shramba.


Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v varovani garaži ter shramba.

Lega: 4-sobno pritlično atrijsko stanovanje
Kvadratura stanovanja (skupaj s shrambo in teraso): 127,21 m²

Neto stanovanjska površina: 110,87 m²
Atrij: 135,53 m² (od tega terasa 8,06 m²)
Shramba št. 10 (posamezni del stavbe št. 10): 8,28 m²
Oznaki parkirnih mest: 7 in 8 (posamezna dela stavbe št. 19 in 20) vsak v velikosti 13 m²

Cena (vključuje shrambo, 2 parkirni mesti v garaži in DDV): 690.000 EUR


TLORIS PRITLIČJA IN KLETI

PDF STAVBE