BLIŽINA ZELENIH POVRŠIN IN VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE

SPROŠČENO BIVANJE NA ELITNI LOKACIJI

V naselju starejših meščanskih in sodobnih vil, tik za predelom fakultet, nedaleč stran od Mirja, med Trnovim in bazenom Kolezija, je izredno lepo, tiho mikrookolje, kjer se bohoti sodobna vila. Na eno stran je lepo odprta na Toscaninijev park, na drugi ji sosednji moderni objet daje lepo zavetje in ga stilno dopolnjuje.

LEPI POGLEDI IN ČUDOVITA NARAVA

Toscaninijev park tako rekoč na preddverju vile, daje lokaciji prepoznavnost in izredno kakovost bivanja. Prelep preplet favne in flore z urbanim, pariško zasnovanim konceptom prepriča vsakogar, ki si vzame trenutek in zaužije sproščenost in spokojnost, ki jo ponuja ta predel Ljubljane. Prava posebnost in atrakcija je v zadnjih letih prenovljeno kopališče Kolezija.

BLIŽINA ZELENIH POVRŠIN IN VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE

Lokacija zagotavlja hiter dostop do ožjega mestnega jedra, do vseh infrastrukturnih dobrin, ki jih pričakujemo v mestu. Vrtec in šola sta blizu. Prav tako tudi inštituti, fakultete, banka, trgovine, pošta, lokali, restavracije, ki so ravno prav stran, da ne občutite vrveža, pa vseeno tako blizu, da vas od njih loči kratek sprehod.

Za sprehode se najde ogromno sprehajalnih poti po parkih in ob nabrežju Gradaščice. Za najmlajše ne zmanjka igralnih površin z igrali, ki so ob šolah in v parkih. Mikrolokacija pa vam ponuja komfort spalnega naselja individualnih hiš, brez trušča in ropota, v enem bolj zelenih predelov Ljubljane, ki skozi letne čase spreminja svojo barvo. Prometno je lokacija dobro umeščena, saj omogoča dostop do več prometnih žil in vpadnic, tudi do AC-ringa ni daleč.